Om Oss

Bästa i Området!

Vem är Pavarotti

Luciano Pavarotti, född 12 oktober 1935 i Montale utanför Modena i Emilia-Romagna, död 6 september 2007 i Modena i Emilia-Romagna, var en italiensk operasångare (tenor). Han anses som en av de största operatenorerna under hela 1900-talet. Luciano Pavarotti debuterade på operascenen 29 april 1961 i rollen som Rodolfo i Puccinis La Bohème, i staden Reggio nell’Emilia, i norra Italien. Under 1960-talet blev han berömd för sina tolkningar av de stora klassiska tenorrollerna och befäste sin ställning under de följande årtiondena. Pavarotti medverkade, med några få undantag, endast i italienska operor där några av hans favoritkompositörer var Bellini, Donizetti, Verdi och Puccini.

Vår Restaurang

Kära gäst!

Restaurang Pavarotti i kista (Ärvinge) serverar internationella maträtter (Pizza, Thai wok, Italiansk pasta och Sallader) med cirka 80 sittplatser inne och ca 45 platser på uteservering. Vi serverar lunch mellan 10-14 som kostar 99 kr och dryck, salladbuffe, kaffe, bröd och smör ingår. I matsalen kan ni sitta och njuta av maträtter eller bara ta en öl. Restaurang Pavarottis mål är att du som gäst uppskattar vår service, goda och prisvärda mat samt vår flexibilitet när det gäller att möta dina önskningar.

Om du är företag eller besöker oss som privatperson är du lika välkommen och vi lovar att du kommer att hitta en aktiv och tilltalande mötesplats hos oss.

Skriv gärna in din mailadress för att få information om våras veckans meny.

 

Restaurang Pavarotti i Stockholm (Kista) hälsar alla hjärtligt välkomna!

Prenumerera på Dagens Lunch Meny

Tel: 08 750 98 65
Adress: Kronborgsgränd 14, 164 46 Kista
E-post: info@restaurangpavarotti.se

Restaurang Pavarotti